MADE 2 MEASURE

Hos RICH vil vi gerne møde hvert enkelt individ i
øjenhøjde og hvert enkelt behov, for at kunne finde den helt rette skjorte, den helt rigtige pasform eller den butterfly, der matcher helt perfekt til. Vi vil gerne inspirere, udfordre og finde den helt rette stil, der passer til hver enkelt. Derfor har vi løbende tilbudt personal tailoring i RICH for netop at kunne møde hvert enkelt ønske og finde unikke, individuelle løsninger.

MADE 2 MEASURE KONCEPTET

Made 2 Measure er et personal tailoring event som vi løbende holder. Hver gang er det i samarbejde med nogle af vores mange brands, dertil med en repræsentant, som har stor ekspertise indenfor herrekonfektion. Sammen står vi klar med det obligatoriske målebånd, metervarer, kataloger og selvfølgelig masser af vejledning og viden. Nogle kommer ind med en klar ide i hovedet om, hvordan deres jakkesæt skal se ud, mens andre er mere på bar bund, men blot er vild med ideen om sit eget personlige jakkesæt eller skjorte. Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe hver enkelt.

HERREKONFEKTION TIL ENHVER SMAG

Med et utal af muligheder i form af farvevalg, materiale, pasform, design og mange mange flere detaljer, tør vi næsten godt love, at du vil kunne finde noget, der vil falde i din smag. Du kan desuden få dit navn broderet i foret, selv vælge knapper, krave, manchetter, kontrastsyninger og meget mere. Derved vil du altså kunne få et jakkesæt eller en skjorte, som man ikke vil finde i nogen anden butik. Made 2 Measure er også en oplagt løsning, hvis du har helt specifikke ønsker til mål, såsom længere arme eller ben.

"Leder du efter en helt personlig gave? Skal du giftes? Konfirmeres? Med vores Made 2 Measure koncept har du mulighed for at gøre jakkesættet eller skjorten helt personlig eller til en del af en helt speciel dag. Med et utal af muligheder er der ingen grænser for, hvor personligt det kan blive"

Vi holder løbende Made 2 Measure events.

Ring ind og hør nærmere om kommende events på tlf. 75 13 11 44

BOOK TID

Book din personlige tid til opmåling og designvalg på tlf. 75 13 11 44 eller kom forbi vores fysiske butik i Esbjerg, hvor vi vil stå klar til at hjælpe dig.

MADE 2 MEASURE EVENT

Rådgivningen og opmålingen finder sted i vores fysiske butik i Esbjerg. Afsæt omkring en time til opmåling og valg af alle detaljer.

LEVERING EFTER 4-5 UGER

Når alle detaljerne er på plads vil din personlige ordre blive sendt direkte til leverandøren. Efterfølgende vil du modtage ordren efter 4-5 uger.