HANDPICKED - MARTS

Vi har ramt den første forårsmåned i kalenderen, og det kan mærkes på både vejret og tøjet i butikken. Her i RICH har vi set meget frem til lidt flere soltimer, varmere temperaturer og nye friske forårsvarer, som vi glæder os til at vise jer - og præcis som vejret har fået en lille opgradering, så har vores vinduer det også. Vi har nemlig haft besøg af Birgit Fricke, som er visuel merchandiser. Hun har hjulpet os med at skabe nyt blikfang til vinduerne på en ny og innovativ måde med blandt andet to kæmpe blomster fra Virkeværk i Vejle, der sammen med de nye varer har skabt 110% forårsstemning i vinduerne.

Velkommen til denne måneds: HANDPICKED

Da de første forårsvarer fra Dondup kom ind ad døren her i marts måned, var Morten Arne meget hurtig til at melde sig på banen med denne måneds HANDPICKED, og derfor har han fået æren endnu engang. Morten har været på photoshoot udenfor butikken i Esbjergs gågade på en af de mange solskinsdage, som marts måned har budt på. Det er blevet til nogle super skarpe billeder af Morten iført sine nyeste favoritter - denne gang med en mere afslappet og casual vinkel.

"Det italienske mærke, Dondup byder på tidsløse designs produceret med omtanke for høj kvalitet og komfort. Dertil har de altid et moderne og elegant designtwist, som giver elementerne sit helt eget udtryk."

Om outfittet: Til dette outfit har Morten valgt en army grøn denimjakke, der har en tidsløs minimalisme over sig og derfor vil være en klar sommerfavorit år efter år. Morten har valgt at sætte en klassisk hvid T-shirt fra Dondup sammen med jakken for at skabe lidt ekstra kontrast og samtidig skabe et outfit, hvor der er fokus på de lyse forårsfarver. Derfor har han også valgt et par lyse denimjeans fra Dondup og hvide sneakers fra Moncler, der matcher tonen i T-shirten og derved fuldender outfittet.

"Det jeg godt kan lide ved dette outfit, er kombinationen af den klassiske hvide T-shirt op mod den mere rå denimjakke. Den vaskede metervare giver et flot udtryk, men uden at blive for dominerende. Jeg ville selv bære den som en overshirt på de kolde dage eller løst, åbentstående over en T-shirt på de varmere sommerdage."

SHOP TRENDEN